Over mij

Je kent het wel. Je bent lekker bezig. Goede baan, maakt een hoop uren, leuk gezinnetjthuis, druk sociaal leven. Je voelt je echt de man. Kortom: de wereld ligt aan je voeten…  Totdat het moment daar is dat je je eigen voeten niet meer kunt zien, en de wereld om je heen vooral bestaat uit pizza, patat en mayonaise. Heel veel mayonaise.

Nou, ongeveer zoiets, had ik.  Ik zag mijn voeten nog wel voorbij mijn buik naar voren steken. Maar die buik, die zag ik toch ook steeds dikker worden. Het leven wat ik leidde was gewoon niet heel gezond. De wijzer van mijn weegschaal zorgde al snel voor een wake-up call. Ik moest mijn oude gewoonten doorbreken en mij meer bezig houden met mijn gezondheid.

Miketweepuntnul was geboren. Mike één punt nul was per direct verleden tijd. Via mijn Instagram account dwong ik mezelf om iedere dag (over het algemeen) gezond en gevarieerd te eten. En tot op de dag van vandaag houd ik dit vol. Via mijn blog voorzie ik iedereen van wat inspiratie, gerechten en achtergronden over van alles wat mij bezig houd.

Geniet ervan!

Michael van Os