Een kind kan de wraps doen

Wraps. Je hebt grote, kleine, gele, groene en rode. Je hebt ze van karton (niet echt natuurlijk, zo smaken ze alleen). En, je hebt Libanese. Wat zijn díe fijn. Je kunt ze ook nog eens gewoon in de supermarkt kopen en ze zijn lekker zacht. Het lijkt wel alsof ze uit meerdere laagjes bestaan zo luchtig zijn ze.

“Toen ik thuis kwam pakte ik alles snel uit en smeerde ik de hummus over de gehele wrap…”

Nou liep ik gisteren in de supermarkt en zag ik ze liggen. Twee seconden later lagen ze al in mijn winkelmandje en bedacht ik mij wat ik ermee zou doen. Het werd een wrap met… *tromgeroffel*  …hummus (ik ging voor de versie met tijm en gekarameliseerde ui), pittige falafel en gemengde sla. Meer heb je eigenlijk niet nodig.

En toen? Nou toen ik thuis kwam pakte ik alles snel uit en smeerde ik de hummus over de gehele wrap, legde er een handje gemengde sla + de inmiddels geroosterde pittige falafel op. Even oprollen. Stokje in steken zodat die dicht bleef zitten. Mooie foto van maken. Opeten. Klaar.

Een kind kan de wraps doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *